Maatwerk meubelen zonder grenzen aan maatvoering

Kleur en materiaalsoorten zoals : kunststof – hout – glas – aluminium – lak in mat / zijdeglans / hoogglans in modern strak of afgerond.

Zeer concurrerende prijzen en verbluffende kwaliteit.

 

 

“Old English style“ meubelen in iedere maat/kleur in eiken/noten het oude ambacht in volle glorie.

Zitmeubelen uit eigen stoffeerderij met comfort naar eigen wens. Wij hebben veel ervaring in modelontwikkeling voor particulier en fabrieken in modern en klassiek. In moderne hoogwaardige schuimmaterialen en / of klassiek geheel traditioneel gestoffeerd.

Wij zijn hier in gespecialiseerd.

Wij willen u meer bieden dan een standaard collectie. Ieder huis is anders en ieder mens heeft zijn specifieke wensen, vandaar dat wij niet volstaan met standaard maatvoeringen of een beperkte stofkeuze. Wij leveren naar uw wens!

maatwerk Denk hierbij aan een kast van muur tot muur met een indeling die aan al uw wensen voldoet. Uitgevoerd in een kleur van uw keuze. Ook is het mogelijk de tafels in zowel lengte, breedte als vorm aan te passen.

Ook voor projecten kunt u bij ons terecht.

Reeds vele kantoren hebben wij mogen inrichten. Daarnaast leveren wij ook tafels met extra harde lak, uitermate geschikt voor gebruik in de horeca.

Naast de collectie meubelen voeren wij  ook een collectie basic en stoere gordijn- en meubelstoffen. Wij werken met de gerenommeerde stoffenhuizen, waaronder Aritex, Chivasso, Diamonds, Romo, Jab en Zimmer.